Etsi

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen joogaa harrastava tai siitä kiinnostunut yksityinen henkilö.
Jäseneksi voi liittyä maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun.

Jäsenmaksu

Vuonna 2021 yhdistyksen jäsenmaksu on 15 euroa/vuosi.
Jäsenmaksu tulee maksaa helmikuun loppuun mennessä yhdistyksen tilille:
FI03 5723 0220 5792 18, Helsingin Seudun Osuuspankki
Uudet jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun liittyessään yhdistykseen
- muista ilmoittaa yhteystietosi: maija.keinanen@pp1.inet.fi
(näin varmistat jäsentiedotteen saamisen)

Maksamalla jäsenmaksun tuet yhdistyksen toimintaa ja saat samalla alennusta yhdistyksen järjestämissä joogaharjoituksissa ja jäsentilaisuuksissa, joista ilmoitamme jäsenkirjeissämme ja kotisivuillamme.

Muutoksia yhteystiedoissa?

Yhteystietojen ilmoittamiseen ja muuttumiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä: maija.keinanen@pp1.inet.fi

Yhdistyksen jäsenrekisteriä käytetään vain jäsenmaksun ja jäsenmäärän tarkistamiseen sekä jäsenkirjeen lähettämiseen. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterin tietoja käsittelee ainoastaan nimetty yhdistyksen toimihenkilö.

Vantaan joogayhdistyksen jäsenyys ei oikeuta Suomen Joogaliitto ry:n etuuksiin, vaan Suomen Joogaliittoon liitytään erikseen.